řešení dole, útlocitné povahy nechť prominou
04.02.2016 17 1246(36) 0 |
.
copak zůstane
z lásky, která prochází
žaludkem? .. ?????
řešení: - ¡ouʌoɥ
copak zůstane
z lásky, která prochází
žaludkem? .. ?????
řešení: - ¡ouʌoɥ
16.02.2016 - 20:12
Líbila se mi a hned mě napadlo-alimenty, nebo s trochou štěstí jen kapavka. Humorné.
07.02.2016 - 20:26
casa.de.locos: souhlas.. také to není v haiku zařazené, je to nadsázka :)
07.02.2016 - 19:51
není to haiku! (promiň, ale já si prostě nemůžu pomoct)
nicméně miniatura pěkná.
nicméně miniatura pěkná.
04.02.2016 - 19:25
Velmi zábavná blbůstka. To se ti povedlo. Úvahy o formě bych u tohoto fakt nechala být.
04.02.2016 - 12:19
puero: ano, naprosto přízemní :) a jinak souhlas, není to haiku, snad jen slabikami se to haiku blíží.. ten název je spíš tak trochu nadsázka, jak vidíš, ani by mě nenapadlo, to do haiku zařadit..
04.02.2016 - 08:35
Trochu přízemní záležitost. Takový Kobayaši Issa, mistr japonského haiku, tě možná přijde strašit. Těš se.
Ačkoliv se mi líbí ta myšlenka, jen do haiku se nehodí. Není to haiku.
Ačkoliv se mi líbí ta myšlenka, jen do haiku se nehodí. Není to haiku.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Haiku s hádankou : trvalý odkaz | tisk | RSS komentářů
| podobná díla
Následující dílo autora : Slunce
Předchozí dílo autora : Zima