16.12.2012
49, muž, Praha
|
komentáře k dílům uživatele :
20.02.2013 - 17:09
9
Tvrdý-nouzák: Dík, možná, žel víc se v mé kebuli neurodilo :-)
20.02.2013 - 16:19
9
také mne proběhlo hlavou Šimkovo známé Seděl jsem sám v přeplněném kupé. Trošku moc brzo utnuté zdá se mi. Dalo by se s tím trochu ještě pohrát.
20.02.2013 - 15:26
12
líbí...no, co dodat ti pode mnou už to parádně zvládli :)
ano, asi to tenkrát hodně bolelo a ano...teď už jsou to jen vzpomínky uložené v básni :)
ano, asi to tenkrát hodně bolelo a ano...teď už jsou to jen vzpomínky uložené v básni :)
20.02.2013 - 14:29
12
puero: Díky, jasný, ale nemít ho a to všechno ostatní, zase by byla strašná nuda... :-D
20.02.2013 - 14:27
12
Yana: Nééé v pohodě, vždyť jsem mu i úsměvně odepsal...dnes už na to koukám úplně jinak... :-)
20.02.2013 - 14:26
12
Pravdu máš. Bez srdce je člověk možná spokojenější. Žádný zármutek, žádná marná láska, žádná neukojená touha. Teda o je spíš o mozku a o hormonech, o dopaminu, endorfinech a o tom třetím.... serotoninu. Ale když už to kainovo znamení nosí srdce, tak ať. Hezká.
20.02.2013 - 14:25
12
Jo chápu, nechala jsem se unést tím komentářem, občas to tak mám, to není žádný cynismum, já chápu v jakém rozpoložení je ta báseň psána, cítím to z ní, nehodí se smát se, já nerada
20.02.2013 - 14:20
12
Yana: Díky, na to, za jakých okolností jsem ji tehdy psal, jí zlehčil poměrně dost...ale to vůbec neva :-)
20.02.2013 - 14:16
12
úplně mě tady rozesmál koment od Homéra, báseň pro kanibaly, pomilovat, vyrvat a upravit dle receptu, to by mě nenapadlo, jinak se mi ta básnička líbí
20.02.2013 - 14:04
12
Srdce očistíme, zbavíme žilek, blan a opereme. Prošpikujeme 25 g slaniny. Osolíme, opepříme. Na másle zpěníme nakrájenou cibulku a poté přidáme osmahnout dalších 25 g slaniny. Poté vložíme na plátky či kousky nakrájené srdce, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Vývar doléváme a občas srdce obrátíme.
Když je maso měkké, vyjmeme je a šťávu vydusíme na tuk. Poté zaprášíme hladkou moukou, do červena zapečeme, zalejeme zbytkem vývaru a dohladka povaříme. Nakonec ještě prohřejeme plátky srdce. Můžeme přidat 20 g šunky a podáváme s rýží.
Když je maso měkké, vyjmeme je a šťávu vydusíme na tuk. Poté zaprášíme hladkou moukou, do červena zapečeme, zalejeme zbytkem vývaru a dohladka povaříme. Nakonec ještě prohřejeme plátky srdce. Můžeme přidat 20 g šunky a podáváme s rýží.
18.02.2013 - 13:41
12
Sirius: Yana: jj, taky si říkám, proč musíme mít doma takový zažitý rituál... Taky mám rád přehled o tom, co se děje, ale proč nedají jen ty, které se týkají všech a na ty ostatní neudělají speciální pořád...myslím, že i tak by se našlo mnoho lidí, kteří by se na to koukali. O komentářích, které to provázejí ani nemluvím...
18.02.2013 - 12:12
12
Sucháč: tahle délka bohatě stačí. Ne každý se pozastavuje nad každou zprávou, protože to bychom z toho zešíleli a je vidět krásný kontrast :-)
18.02.2013 - 12:02
12
jo, takhle to stačí je tam řečeno dost, mě taky zprávy iritují, když pak lidi nadávají co že se to všechno děje, tak nevím o ničem a je mi fajn. Ne to ne, takový ignorant nejsem mám ráda přehled co děje, no někdy je člověku doslova na zvracení.
17.02.2013 - 22:42
12
Sirius: dík, uvažoval jsem, jestli to nenatáhnu, ale asi by jí to uškodilo...
» vyhledávání
» menu
literatura [58/330] tématické soutěže chodník slávy chodník hanby nápověda pravidla pro autory podpořte nás kontakt statistiky online: 0» hrátky
Rýmy Náhodná slova Náhodné věty Generátor textu --- Puzzle Oběšenec Kámen, nůžky, papír Pexeso» narozeniny
Duše zmítaná bouří reality [17], Asinar van Martinaq [17], Burak [12], Therésia [12], Erma [11], ŠoDO [7]» řekli o sobě
Jsoucno řekl o štiler :Kamarád ve zbrani, expert v kouzlení. Pár společných zážitků, které mě baví ještě teď. Jeho tvorba je v těchto končinách potřeba jako vodka na stranické schůzi. Cynik se skvělým darem dokonale a z fleku přetextovat jakoukoliv písničku.