Opravdové mistrovství útlocitu, jemná poezie pro ouška nejdražších dívek-básnířek odkudkoli.
02.05.2009 3 1465(12) 0 |
bratři a sestry a milenky a přátelé!
chodíte kolem horké duše
prázdnoty míšené dutou lžící
dlouze a zmateně a suše
jedlíci brambor půlnoční hlídka jste
přízračné barvy vás kryjí
nánosy a skrvny řezy bolestné
a utržené údy samostatně žijí
šeď a žluť času usnula na prknech
ve starém domě kde rozvířen prach
stoupá a ulpívá na márách
jedlíci brambor půlnoční hlídka jste
chodíte kolem horké duše
zčervenalé údy žijí samostatně
chodíte kolem horké duše
prázdnoty míšené dutou lžící
dlouze a zmateně a suše
jedlíci brambor půlnoční hlídka jste
přízračné barvy vás kryjí
nánosy a skrvny řezy bolestné
a utržené údy samostatně žijí
šeď a žluť času usnula na prknech
ve starém domě kde rozvířen prach
stoupá a ulpívá na márách
jedlíci brambor půlnoční hlídka jste
chodíte kolem horké duše
zčervenalé údy žijí samostatně
Ze sbírky: Pohyblivá duše
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Sonet bramboří : trvalý odkaz | tisk | RSS komentářů
| podobná díla
Následující dílo autora : Konvenční koroze kráčejícího motoru
Předchozí dílo autora : Romance
» vyhledávání
» menu
literatura [58/330] tématické soutěže chodník slávy chodník hanby nápověda pravidla pro autory podpořte nás kontakt statistiky online: 0» hrátky
Rýmy Náhodná slova Náhodné věty Generátor textu --- Puzzle Oběšenec Kámen, nůžky, papír Pexeso» narozeniny
Duše zmítaná bouří reality [17], Asinar van Martinaq [17], Burak [12], Therésia [12], Erma [11], ŠoDO [7]» řekli o sobě
Lusy řekla o MakiLayla :Znám ji jen pár hodin a už vím, že je to skvělá osůbka, které můžu věřit a svěřit se jí.. Je to prostě skvělá kamarádka