08.01.2023 9 409(11) 0 |
život jak klisna
v prudkém trysku
vybírá další zatáčku
a já
na špičce obelisku
snažím se přežít
miláčku
v tom běhu dní
jak před Taxisem
jen tepe duše zpocená
a já
poslední
zmatený jsem
netuším, co to znamená
tribuny šílí
vzduch jen duní
světlo jak bič a vzduch jak tůň
a já
v tu chvíli
těžce funím
jak starý dostihový kůň
v prudkém trysku
vybírá další zatáčku
a já
na špičce obelisku
snažím se přežít
miláčku
v tom běhu dní
jak před Taxisem
jen tepe duše zpocená
a já
poslední
zmatený jsem
netuším, co to znamená
tribuny šílí
vzduch jen duní
světlo jak bič a vzduch jak tůň
a já
v tu chvíli
těžce funím
jak starý dostihový kůň
08.01.2023 - 11:45
Občas takový život je, ale umí být i roztomilý a hravý jako hříbě... Krásně vyjádřeno, umíš to s hloubkou a upřímností.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
dostih : trvalý odkaz | tisk | RSS komentářů
| podobná díla
Následující dílo autora : za hranou noci
Předchozí dílo autora : pršelo