....
17.07.2021 0 354(4) 0 |
Zas toulám se klínem skal,
a v dálce zurčí Askalona,
a jen kdekdo sedí na bedně od whisky
mi někdo říká:
"Nevadí zase bude líp".
Jsou stará slunce
v pivním džípu
letí stín savanou
své Eldorádo
ve stínu starých lip.
Kde zazní mongomery
vrátí se zpět v rodné Colorado
chtěl se stát hlídačem krav
a hledat kde je rodná zem
zas půjde země spát.
jen zpívat
sny si hlídat
jen se smát
sny si v tobě rozbalit.
a v dálce zurčí Askalona,
a jen kdekdo sedí na bedně od whisky
mi někdo říká:
"Nevadí zase bude líp".
Jsou stará slunce
v pivním džípu
letí stín savanou
své Eldorádo
ve stínu starých lip.
Kde zazní mongomery
vrátí se zpět v rodné Colorado
chtěl se stát hlídačem krav
a hledat kde je rodná zem
zas půjde země spát.
jen zpívat
sny si hlídat
jen se smát
sny si v tobě rozbalit.
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Romantická báseň... : trvalý odkaz | tisk | RSS komentářů
| podobná díla
Následující dílo autora : Jen prach/na řasách//
Předchozí dílo autora : Mlčet...
» vyhledávání
» menu
literatura [58/330] tématické soutěže chodník slávy chodník hanby nápověda pravidla pro autory podpořte nás kontakt statistiky online: 0» hrátky
Rýmy Náhodná slova Náhodné věty Generátor textu --- Puzzle Oběšenec Kámen, nůžky, papír Pexeso» narozeniny
Angelon [17], Zoe [14], Vavrys [13], Jaruska [12], Deer [10], Leonn [3], Dalmet [3], rebarbora [2]» řekli o sobě
samiVdavu řekl o Tom Cortés :Talentovanej autor a hudebník, kterej umění bere dost vážně a dá se s ním o něm bavit. Nepotrpí si na imbecilství.