...
19.01.2016 3 915(9) 0 |
Ještě jsem neprožil své sny příští
jen se se mnou potkávají
jsou krásné,a celého mně zlíbají
Možná tak vypadá štěstí?
Jen řeknou,že nemají na nic čas
potom hvězdy jsou nám blíže
je v každém,vesmírná tíže
pocit co netrápí,samoty v nás
Dálek slok,všednost co ji věřím
všechnu krásu jim rozdám
do světla se ponoří
I když v nich rád bloudím
ještě Esa v rukou mám
jen ty dál,ale hoří.
jen se se mnou potkávají
jsou krásné,a celého mně zlíbají
Možná tak vypadá štěstí?
Jen řeknou,že nemají na nic čas
potom hvězdy jsou nám blíže
je v každém,vesmírná tíže
pocit co netrápí,samoty v nás
Dálek slok,všednost co ji věřím
všechnu krásu jim rozdám
do světla se ponoří
I když v nich rád bloudím
ještě Esa v rukou mám
jen ty dál,ale hoří.
20.01.2016 - 13:35
Sorry, máš pravdu, je to italský sonet.
Jen mně tam v první části chybí zřetelná propozice a pak její řešení v šestiverších.
Ale třeba jsem nepochopil pointu díla.
Jen mně tam v první části chybí zřetelná propozice a pak její řešení v šestiverších.
Ale třeba jsem nepochopil pointu díla.
20.01.2016 - 09:25
kekebreke.jak se to poznalo?myslím že to v té formě je,ale možná se pletu?
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Sonet// : trvalý odkaz | tisk | RSS komentářů
| podobná díla
Následující dílo autora : Ticho se ze snu odlepí...
Předchozí dílo autora : Kdo jen ztrácí?