...
10.03.2015 3 598(15) 0 |
V řekách těch myšlenek
něco ti schází
jsou ozvěny,
možná vrazi
naděje proměny
jen stěny
hříchu a slz
to moje blues
krásně zní
a v každém se rozední
v hříchu i tichu
když zmizí v prachu
poezie Noci.
něco ti schází
jsou ozvěny,
možná vrazi
naděje proměny
jen stěny
hříchu a slz
to moje blues
krásně zní
a v každém se rozední
v hříchu i tichu
když zmizí v prachu
poezie Noci.
Poezie noci : trvalý odkaz | tisk | RSS komentářů
| podobná díla
Následující dílo autora : Vstříc...
Předchozí dílo autora : A vše...