22.05.2014 0 1002(19) 0 |
Jak starček lepkavý osídluješ holiny
vtíravější než-li bříza
prorůstaš skrz rodiny
dusíš ušlechtilé napříč staletími
hromotluk říčný s pohyby baletími
tepeš ve většině satanáši okamžiku
vysušuješ páry, mačkáš k osamění kliku
Kamzíku poetiky
zbabělý naznačit propadlým z fonetiky
před torzy s příběhem nekvětnatým
mlčíš s radkem neosloveným
trudnou jasnozřivostí
láduješ se ledopádem
s dámou rozervanou
navštívit jak duch pomlouvače
zhmotnit se pro ty co nezapomenou
kulatý futra
Sežrat vlastní hlavu
sbírat vajgly ze snů
bolestem nemizícím
vysmát se výstřihem
vybuchovat do úst
démonicky klidné
ty chvíle když kyčel vzpomíná
vtíravější než-li bříza
prorůstaš skrz rodiny
dusíš ušlechtilé napříč staletími
hromotluk říčný s pohyby baletími
tepeš ve většině satanáši okamžiku
vysušuješ páry, mačkáš k osamění kliku
Kamzíku poetiky
zbabělý naznačit propadlým z fonetiky
před torzy s příběhem nekvětnatým
mlčíš s radkem neosloveným
trudnou jasnozřivostí
láduješ se ledopádem
s dámou rozervanou
navštívit jak duch pomlouvače
zhmotnit se pro ty co nezapomenou
kulatý futra
Sežrat vlastní hlavu
sbírat vajgly ze snů
bolestem nemizícím
vysmát se výstřihem
vybuchovat do úst
démonicky klidné
ty chvíle když kyčel vzpomíná
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Zeštíhlující sprchový gel : trvalý odkaz | tisk | RSS komentářů
| podobná díla
Následující dílo autora : Jakbysmet
Předchozí dílo autora : Malta z červenýho
» vyhledávání
» menu
literatura [58/330] tématické soutěže chodník slávy chodník hanby nápověda pravidla pro autory podpořte nás kontakt statistiky online: 0» hrátky
Rýmy Náhodná slova Náhodné věty Generátor textu --- Puzzle Oběšenec Kámen, nůžky, papír Pexeso» narozeniny
Angelon [17], Zoe [14], Vavrys [13], Jaruska [12], Deer [10], Leonn [3], Dalmet [3], rebarbora [2]» řekli o sobě
Singularis řekla o Severak :Programátor, obdivovatel veřejné dopravy. Mívá (pro mě) krásné, zajímavé a netradiční nápady. Nebojí se experimentů, občas vystavuje i záměrně nedopsaná díla. Dobře se mi čte.