06.03.2010 0 1325(15) 0 |
na zemi kvete
sbírka oblečení
vyházenýho ze skříně
na šlupky od banánů
tak kde máš svýho koně
s legračním oblečkem
co dostane cukr
a bude se smát
prej ať ho nenaštvu
koukni se na sebe
skoč šipku do svetrů
slipů a ponožek
pak ti to osladím
tobě i koni
nesměj se
pihy ti vyskočej ze tváře
chtěl jsem si dneska
s tebou jen povídat
nakonec drbu se
na zádech sám
sbírka oblečení
vyházenýho ze skříně
na šlupky od banánů
tak kde máš svýho koně
s legračním oblečkem
co dostane cukr
a bude se smát
prej ať ho nenaštvu
koukni se na sebe
skoč šipku do svetrů
slipů a ponožek
pak ti to osladím
tobě i koni
nesměj se
pihy ti vyskočej ze tváře
chtěl jsem si dneska
s tebou jen povídat
nakonec drbu se
na zádech sám
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Sázky a dostihy : trvalý odkaz | tisk | RSS komentářů
| podobná díla
Následující dílo autora : Vzdechy pod lampou
Předchozí dílo autora : Maturitní ples
» vyhledávání
» menu
literatura [58/330] tématické soutěže chodník slávy chodník hanby nápověda pravidla pro autory podpořte nás kontakt statistiky online: 1» hrátky
Rýmy Náhodná slova Náhodné věty Generátor textu --- Puzzle Oběšenec Kámen, nůžky, papír Pexeso» narozeniny
Duše zmítaná bouří reality [17], Asinar van Martinaq [17], Burak [12], Therésia [12], Erma [11], ŠoDO [7]» řekli o sobě
Adrianne Nesser řekla o Delivery :Teress! nejvetsi spisovatelka! a ja se tesim az za to budes brat tucny prachy:D huu to se budem mit!:-) davej to tak jako do ted;) ses nejlepsi segra na svete)