a proto musíme být v výrazech přesní, aby jsme nemystifikovali
pravda, je to pro děti... jenom jejich naivita je schopna věřit
05.12.2009 5 2808(19) 0 |
rád bych ti napsal verše lásky
ale moc nevím o čem psát
napíšu o tom jak jsme se třásly
když sem ti řek že mám tě rád
řekl jsem řečí co nezná slova
s výrazem očí jsem si hrál
teď přeber si to prosím znova
co chtěl jsem říct když sem se smál
když seděl sem tam vedle tebe
zbabělý a pln mlčení
jak ptala ses mě proč ty verše
jsou interpunkce zbaveny
v mládí je všechno až moc rychlé
jak naše kroky tak i city
odcházejí a teď jsou mrtvé
jestli však někdy vůbec žily
ale moc nevím o čem psát
napíšu o tom jak jsme se třásly
když sem ti řek že mám tě rád
řekl jsem řečí co nezná slova
s výrazem očí jsem si hrál
teď přeber si to prosím znova
co chtěl jsem říct když sem se smál
když seděl sem tam vedle tebe
zbabělý a pln mlčení
jak ptala ses mě proč ty verše
jsou interpunkce zbaveny
v mládí je všechno až moc rychlé
jak naše kroky tak i city
odcházejí a teď jsou mrtvé
jestli však někdy vůbec žily
24.02.2011 - 14:41
to je překrásný ! Hlavně :
napíšu o tom jak jsme se třásly
když sem ti řek že mám tě rád
napíšu o tom jak jsme se třásly
když sem ti řek že mám tě rád
08.12.2009 - 08:45
První 3 sloky jsou fajn, ale ta třetí..ne myšlenkově, ale tak jak je napsaná mě k nim nějak nesedí...ale zaujal jsi mě.....:-)
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
báseň/zamilovanost : trvalý odkaz | tisk | RSS komentářů
| podobná díla
Následující dílo autora : éterické zpěvy hemisfér
Předchozí dílo autora : kdyby, slovo co dává naději
» vyhledávání
» menu
literatura [58/330] tématické soutěže chodník slávy chodník hanby nápověda pravidla pro autory podpořte nás kontakt statistiky online: 0» hrátky
Rýmy Náhodná slova Náhodné věty Generátor textu --- Puzzle Oběšenec Kámen, nůžky, papír Pexeso» narozeniny
Duše zmítaná bouří reality [17], Asinar van Martinaq [17], Burak [12], Therésia [12], Erma [11], ŠoDO [7]» řekli o sobě
Werena řekla o Kleriska.KX :Zajímavé stvoření, které mne zaujalo nejen svým vzhledem.. Děkuji..