/nepisu s hackama protoze je v anglii nevedou/
vyznavam blues. a sjizdim jazz. nikdy me nepochopis. /nejsem jednoducha, nejsem na prodej a nejsem pro tebe/
#
24.07.2008 3 1195(19) 0 |
varim si kavu
a snim o pseudokave
naivita je hrana
#
ztracim se
ve vlastnim svete
nemuzu se najit
mezi tim vsim
co neexistuje
#
z myslenek me vytahne
az cvaknuti konvice
a para na obliceji
moje kuze je prusvitna
a nepatri sem
#
/kavu vyleju a
prisednu si ke stolu
vzdycky takhle filozofujem
cela nase komunita
/ ja a par imaginarnich pratel/
#
nepatrim nikam
a nikomu
me misto je v casoprostoru
mezi vsim a nicim
#
rozbijim sklo kolem sebe
rukou co jsem nekomu sebrala
a snazim se dostat
k ostatnim
ale sklo je nerozbitne
#
oni neslysi me
a
ja zase je
mozna si takhle
rozumime lip
a
mozna taky ne
#
~close the gate world~
.Layla#
a snim o pseudokave
naivita je hrana
#
ztracim se
ve vlastnim svete
nemuzu se najit
mezi tim vsim
co neexistuje
#
z myslenek me vytahne
az cvaknuti konvice
a para na obliceji
moje kuze je prusvitna
a nepatri sem
#
/kavu vyleju a
prisednu si ke stolu
vzdycky takhle filozofujem
cela nase komunita
/ ja a par imaginarnich pratel/
#
nepatrim nikam
a nikomu
me misto je v casoprostoru
mezi vsim a nicim
#
rozbijim sklo kolem sebe
rukou co jsem nekomu sebrala
a snazim se dostat
k ostatnim
ale sklo je nerozbitne
#
oni neslysi me
a
ja zase je
mozna si takhle
rozumime lip
a
mozna taky ne
#
~close the gate world~
.Layla#
29.07.2008 - 11:08
tohle dilo me fakt zaujalo..stejne jako anotace....
je to strasne osobni... ten podpis na konci a tak...
je to strasne osobni... ten podpis na konci a tak...
28.07.2008 - 21:10
je... silna... trosku mi trha srdce... je takova...
krasko...SEDMIkrasko... nebud smutna... nebud... nebud...
( uz du psat mejl )
krasko...SEDMIkrasko... nebud smutna... nebud... nebud...
( uz du psat mejl )
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
potapim se poetikou : trvalý odkaz | tisk | RSS komentářů
| podobná díla
Následující dílo autora : >nic ve vsem a vsechno v nicem
Předchozí dílo autora : it isn't the same.
» vyhledávání
» menu
literatura [58/330] tématické soutěže chodník slávy chodník hanby nápověda pravidla pro autory podpořte nás kontakt statistiky online: 0» hrátky
Rýmy Náhodná slova Náhodné věty Generátor textu --- Puzzle Oběšenec Kámen, nůžky, papír Pexeso» narozeniny
Angelon [17], Zoe [14], Vavrys [13], Jaruska [12], Deer [10], Leonn [3], Dalmet [3], rebarbora [2]» řekli o sobě
veronika řekla o Liss Durman :liss..rozumime si, vzdycky se ti snazim komentem neco sdelit, ale asi ne vzdycky se mi to podari..co bych ti chtela rict je to, ze sem rada, ze te znam-neznam a jestli si v ty plzni, tak se koukej nekdy ozvat...:)...libi se mi, jak si uprimna a stojis si za tim svym..