Něco na odlehčení...
29.10.2020 7 821(15) 0 |
Píši písmem milovníka,
píši ženám u rybníka,
píši dětem pro radost,
aby štěstí měli dost.
Píši sobě,
píši vám,
vše krásné co mám,
vám tímto dám...
:-)
píši ženám u rybníka,
píši dětem pro radost,
aby štěstí měli dost.
Píši sobě,
píši vám,
vše krásné co mám,
vám tímto dám...
:-)
01.11.2020 - 19:13
Jarovane ,Jarovane
napříč chladu z tvých
slov teplo vane.
Dávej lidem svého léku
prohřívej jim
srdce kalná, nebude
to práce marná.
napříč chladu z tvých
slov teplo vane.
Dávej lidem svého léku
prohřívej jim
srdce kalná, nebude
to práce marná.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Píši básně.. : trvalý odkaz | tisk | RSS komentářů
| podobná díla
Následující dílo autora : Víla a sny
Předchozí dílo autora : Peří anděla