...
19.05.2019 2 927(4) 0 |
Život nie je poézia ale próza.
Je v ňom smiech, radosť, šťastie, hrôza.
Život sa s človekom nemazná.
Urobí si z neho génia, šaša, blázna.
Dlhý život je od života trest.
Sedí na pleciach človeka a dá sa ním niesť.
Hrozný života manifest!
-------------------------------------------------------
Tajomstvo túžby žiť je v motivácii.
Kto stratí jej niť je v seba rezervácii.
Anna Vodičková
Je v ňom smiech, radosť, šťastie, hrôza.
Život sa s človekom nemazná.
Urobí si z neho génia, šaša, blázna.
Dlhý život je od života trest.
Sedí na pleciach človeka a dá sa ním niesť.
Hrozný života manifest!
-------------------------------------------------------
Tajomstvo túžby žiť je v motivácii.
Kto stratí jej niť je v seba rezervácii.
Anna Vodičková
Ze sbírky: O živote a všetko okolo neho
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Život nie je poézia : trvalý odkaz | tisk | RSS komentářů
| podobná díla
Následující dílo autora : Úvahy o láske
Předchozí dílo autora : Pohľad na život 3.
» vyhledávání
» menu
literatura [58/330] tématické soutěže chodník slávy chodník hanby nápověda pravidla pro autory podpořte nás kontakt statistiky online: 0» hrátky
Rýmy Náhodná slova Náhodné věty Generátor textu --- Puzzle Oběšenec Kámen, nůžky, papír Pexeso» narozeniny
Duše zmítaná bouří reality [17], Asinar van Martinaq [17], Burak [12], Therésia [12], Erma [11], ŠoDO [7]» řekli o sobě
mannaz řekla o Severak :Autor, který má co říct a umí to. Pro mne určitě inspirativní.