13.06.2016 4 1109(16) 0 |
Šazi usíná,
zrcadlem sebe sama
mysl ožívá
zrcadlem sebe sama
mysl ožívá
Ze sbírky: Šaziho tisíc a jedna noc
26.07.2016 - 21:12
když Šazi usíná
zastlaný v zrcadlovém písmu jeho příběhu
některé jeho já se vzpíná
zastlaný v zrcadlovém písmu jeho příběhu
některé jeho já se vzpíná
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Šazi v haiku : trvalý odkaz | tisk | RSS komentářů
| podobná díla
Následující dílo autora : Šazi v Music Clubu
Předchozí dílo autora : Šaziho mlčení s pavoukem