08.05.2016 1 1062(25) 0 |
Ahoj, máš se jak?
Čím se získáváme?
Jsi můj otvírák
Ty mé víčko, málem
Napiš zpět obratem
Náhle nedýchám
Prcháš za katem
A já jsem zas
na tom špalku
sám.
Čím se získáváme?
Jsi můj otvírák
Ty mé víčko, málem
Napiš zpět obratem
Náhle nedýchám
Prcháš za katem
A já jsem zas
na tom špalku
sám.
Poměrně Poetiské Sms : trvalý odkaz | tisk | RSS komentářů
| podobná díla
Následující dílo autora : Vyznávání
Předchozí dílo autora : zamiloval jsem se