23.07.2015 5 1169(26) 0 |
jako rybička
která se vymrskla z vody
je letní měsíc
která se vymrskla z vody
je letní měsíc
Ze sbírky: čajové a alkoholové
27.07.2015 - 19:51
Také o psaní haiku také nic nevím, ale trochu mě znevýhodňuje to, že nevím ani nic o čtení haiku...
Jinak, po zamyšlení mi tato báseň připomněla tu známou kost, kterou ve filmu "2001: Vesmírná odyssea" vyhodil do vzduchu nějaký lidoop a proměnila se v kosmickou loď.
Jinak, po zamyšlení mi tato báseň připomněla tu známou kost, kterou ve filmu "2001: Vesmírná odyssea" vyhodil do vzduchu nějaký lidoop a proměnila se v kosmickou loď.
24.07.2015 - 20:40
Severak: O psaní haiku tady u nás neví nikdo nic, včetně mě, samozřejmě (ačkoli intenzivně pracuju na tom, aby to mé nic bylo menší než to obecné nic.) Vyjímku tvoří Antonín Líman.
24.07.2015 - 17:11
Zamila: sloveso tomu dodává dynamiku.
(Všimněte si, jak vím o psaní haiku naprostou tužku. :-D)
(Všimněte si, jak vím o psaní haiku naprostou tužku. :-D)
24.07.2015 - 11:00
Dobrá myšlenka s bezva atmosférou, i když haiku to asi nebude. A to sloveso mi ten (jakýkoliv) noblesní poetický útvar trochu kazí svou naturálností ;-)
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
'haiku' : trvalý odkaz | tisk | RSS komentářů
| podobná díla
Následující dílo autora : po zaprášeném slunci lezou mravenci
Předchozí dílo autora : malá báseň o závisti