co to je?
01.07.2012 1 1188(7) 0 |
Paprsky v ožehnutém dni
tiše svádí k radosti
kdo ale smutky v duši pohostí?
tisíce radostí z možností
tak co ti brání?
tak co...
psát si tiché básně bez ostychu
v krajině začátku,V krajině konců
mlčení ve strachu
tušení zvonců
navlékat nitku
své všednosti
vysvlékat se bez nároku
na potlesk
poznat úsměv,poznat stesk
dívat se do mraků
jedinou báseň,potom číst
na začátku léta
co naději splétá
krásou nelze platit
Co to je?
SLUNEČNÍ POEZIE.
tiše svádí k radosti
kdo ale smutky v duši pohostí?
tisíce radostí z možností
tak co ti brání?
tak co...
psát si tiché básně bez ostychu
v krajině začátku,V krajině konců
mlčení ve strachu
tušení zvonců
navlékat nitku
své všednosti
vysvlékat se bez nároku
na potlesk
poznat úsměv,poznat stesk
dívat se do mraků
jedinou báseň,potom číst
na začátku léta
co naději splétá
krásou nelze platit
Co to je?
SLUNEČNÍ POEZIE.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Sluneční poezie : trvalý odkaz | tisk | RSS komentářů
| podobná díla
Následující dílo autora : Slova se ztrácí
Předchozí dílo autora : Paprsky slov mlčící.......
» vyhledávání
» menu
literatura [58/330] tématické soutěže chodník slávy chodník hanby nápověda pravidla pro autory podpořte nás kontakt statistiky online: 3» hrátky
Rýmy Náhodná slova Náhodné věty Generátor textu --- Puzzle Oběšenec Kámen, nůžky, papír Pexeso» narozeniny
johny.rotten [14], Happy Angels [13], Ozzy [11], SarahCa [9], Klar_rkaa [7], Dešťová kapka [7]» řekli o sobě
Mitzi řekla o LoveWillTearUsApart :Byl jednou jeden sladký sen, který vlastně možná ani nebyl tak sladký... Na to, abych pohádku dokončila, nemám nervy, zbývá mi jich už jen na snění.