Jaro je skvělé.
11.05.2024 10 193(10) 0 |
Barvami se zdobí louka,
Milan spokojeně brouká,
pampeliška, sedmikráska,
narcis to je velká kráska.
Všechny květy včelka vítá.
i po stromech pilně lítá,
také ptáci ožívají,
písně touhy zazpívají.
Jarní čas má kouzel více,
svádějí se krasavice,
ba i mnohá starší paní,
čeká v parku na líbání.
Milan spokojeně brouká,
pampeliška, sedmikráska,
narcis to je velká kráska.
Všechny květy včelka vítá.
i po stromech pilně lítá,
také ptáci ožívají,
písně touhy zazpívají.
Jarní čas má kouzel více,
svádějí se krasavice,
ba i mnohá starší paní,
čeká v parku na líbání.
11.05.2024 - 22:49
Hlavně že si Milan brouká
v hlavě nemá ani brouká.
Svojí paní na líbačku
pozve až když zapne pračku. ;)
v hlavě nemá ani brouká.
Svojí paní na líbačku
pozve až když zapne pračku. ;)
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Jarní báseň : trvalý odkaz | tisk | RSS komentářů
| podobná díla
Následující dílo autora : Životní protiklady
Předchozí dílo autora : Májové pusinky
» vyhledávání
» menu
literatura [58/330] tématické soutěže chodník slávy chodník hanby nápověda pravidla pro autory podpořte nás kontakt statistiky online: 2» hrátky
Rýmy Náhodná slova Náhodné věty Generátor textu --- Puzzle Oběšenec Kámen, nůžky, papír Pexeso» narozeniny
Duše zmítaná bouří reality [17], Asinar van Martinaq [17], Burak [12], Therésia [12], Erma [11], ŠoDO [7]» řekli o sobě
Werena řekla o Kleriska.KX :Zajímavé stvoření, které mne zaujalo nejen svým vzhledem.. Děkuji..