....
24.06.2016 0 876(5) 0 |
Ležím vedle vzpomínek,slzy i hvězdy
Píši černý sonety
Bez křídel a pravdy
Když najdu světy
Aby jsem pochopil že žiji
Snílci mají tvař debila
Co v sobě tolik bloudějí
Křídla která tolik zradila
Že jsou to jen hloupý věty
Tak jako ticho co mění se v sonety
Loužích mlha nad Temží
Jsou tajemné ty tiché světy
Co vejde do věty
Jen ty sny jsou tolik tenčí.
Píši černý sonety
Bez křídel a pravdy
Když najdu světy
Aby jsem pochopil že žiji
Snílci mají tvař debila
Co v sobě tolik bloudějí
Křídla která tolik zradila
Že jsou to jen hloupý věty
Tak jako ticho co mění se v sonety
Loužích mlha nad Temží
Jsou tajemné ty tiché světy
Co vejde do věty
Jen ty sny jsou tolik tenčí.
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
sonet o : trvalý odkaz | tisk | RSS komentářů
| podobná díla
Následující dílo autora : Když se nic....
Předchozí dílo autora : Dávno jsem
» vyhledávání
» menu
literatura [58/330] tématické soutěže chodník slávy chodník hanby nápověda pravidla pro autory podpořte nás kontakt statistiky online: 0» hrátky
Rýmy Náhodná slova Náhodné věty Generátor textu --- Puzzle Oběšenec Kámen, nůžky, papír Pexeso» řekli o sobě
Ed.HaNy řekla o FallenAngel :Derrie)) Sympaťák se sexy chraplákem :D Úžasnej poet a skvělá osobnost v padlém anděli . Naše ranní volání [once] a wish moments . Snad se budem nadále vídat a kontaktovat i v budoucnu . Mám tě ráda a vážím si tě opravdu hodně . x HaNy * {ps. wish moment}