i příští...
22.11.2014 0 742(6) 0 |
Že v každém odlesku měsíc se dívá
křídla tančí jak na plese
to tvář co je živá
i zázrak do snu přinese
a ráno se pak připozdívá
jen pozdní přislib v hlase
jen tolik bláznivá
aniž by bloudila v čase
a potom slunce tolik zpívá
jako myšlenky co nevyznají se v kráse
Kdo závidí?a kdo se dívá?
I příští báseň světu přinese.
křídla tančí jak na plese
to tvář co je živá
i zázrak do snu přinese
a ráno se pak připozdívá
jen pozdní přislib v hlase
jen tolik bláznivá
aniž by bloudila v čase
a potom slunce tolik zpívá
jako myšlenky co nevyznají se v kráse
Kdo závidí?a kdo se dívá?
I příští báseň světu přinese.
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
I příští báseň světu přinese... : trvalý odkaz | tisk | RSS komentářů
| podobná díla
Následující dílo autora : Díky prozření
Předchozí dílo autora : Na cestě bez života...