29.03.2014 3 1071(9) 0 |
Ležím si tu v posteli,
nervi už mám v prdeli.
Každý se tu přežít snaží,
málo komu se to daří.
Bez peněz a bez práce,
pořád žerem toustáče.
Ještě že nám Pepa vaří,
Břéťa mu tu práci maří.
Lidi si čtou moje básně,
říkaj že mi to jde krásně.
Píšu básně s potěšením,
i když tento hnus nezměním.
Vtipné básně píše každý,
protože se bojí pravdy.
Lehké je lid rozesmát,
ještě lehčí rozplakat.
Já jsem v básni vždycky chtěl,
aby se lid zamyslel.
nervi už mám v prdeli.
Každý se tu přežít snaží,
málo komu se to daří.
Bez peněz a bez práce,
pořád žerem toustáče.
Ještě že nám Pepa vaří,
Břéťa mu tu práci maří.
Lidi si čtou moje básně,
říkaj že mi to jde krásně.
Píšu básně s potěšením,
i když tento hnus nezměním.
Vtipné básně píše každý,
protože se bojí pravdy.
Lehké je lid rozesmát,
ještě lehčí rozplakat.
Já jsem v básni vždycky chtěl,
aby se lid zamyslel.
29.03.2014 - 13:37
to je sice hezké, škoda ale, že na to jdeš způsobem, při kterém se nemusí myslet ani minimálně. a asi nebudu úplně souhlasit s lidmi, co říkaj, že ti to jde krásně.
29.03.2014 - 13:16
Nad každým dílem se musí člověk zamyslet ;) Každej najde v díle někoho jiného kousek svého světa
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Básně : trvalý odkaz | tisk | RSS komentářů
| podobná díla
Následující dílo autora : Spravedlnost
Předchozí dílo autora : Teta Hela