že by commenting situace v Arábii?
09.08.2011 0 1037(12) 0 |
Zbytek všeho v hloubi duše
hledím na svět skrze modrý dým
v mysli se všechno míše
slyš zvuk dětí
jak nahaté bez všech strastí
běhají
a nestarají se o koloběh světa
malované panenky se ženou
za svým božským právem veta
pozvednout svou čest a hrdost
vpustit injekci
látku všech zranění
do země kterou objevily
do které jim nic není
mrtví vstávají ze svých krytů
z mejdanu spásy pod zemí
litují své chyby
ale živí neslyší
nenaslouchají
sejmi svou zbraň
sémě smrti zahoď
pohlédni vzhůru na tu modř
a poté obrať zrak ke svým domovům,
kde pouze u zdroje můžeš něco změnit
a neser se k muslimům.
hledím na svět skrze modrý dým
v mysli se všechno míše
slyš zvuk dětí
jak nahaté bez všech strastí
běhají
a nestarají se o koloběh světa
malované panenky se ženou
za svým božským právem veta
pozvednout svou čest a hrdost
vpustit injekci
látku všech zranění
do země kterou objevily
do které jim nic není
mrtví vstávají ze svých krytů
z mejdanu spásy pod zemí
litují své chyby
ale živí neslyší
nenaslouchají
sejmi svou zbraň
sémě smrti zahoď
pohlédni vzhůru na tu modř
a poté obrať zrak ke svým domovům,
kde pouze u zdroje můžeš něco změnit
a neser se k muslimům.
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
(protestbáseň) : trvalý odkaz | tisk | RSS komentářů
| podobná díla
Následující dílo autora : Pod okny
Předchozí dílo autora : Fiktivní dopis K. H. M.
» vyhledávání
» menu
literatura [58/330] tématické soutěže chodník slávy chodník hanby nápověda pravidla pro autory podpořte nás kontakt statistiky online: 0» hrátky
Rýmy Náhodná slova Náhodné věty Generátor textu --- Puzzle Oběšenec Kámen, nůžky, papír Pexeso» narozeniny
Angelon [17], Zoe [14], Vavrys [13], Jaruska [12], Deer [10], Leonn [3], Dalmet [3], rebarbora [2]» řekli o sobě
colorka řekla o jackiesparrow :Léňa, moje jmenovkyně... Čím to, že tobě to jméno sluší víc? x)