Pro labuť.
01.10.2020 10 1196(15) 0 |
Brouček na listu
pluje po proudu řeky-
černý pasažér
Z lesní studánky
pije malý zajíček-
vousky si smáčí
pluje po proudu řeky-
černý pasažér
Z lesní studánky
pije malý zajíček-
vousky si smáčí
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Haiku z přírody : trvalý odkaz | tisk | RSS komentářů
| podobná díla
Následující dílo autora : Exotické manželství
Předchozí dílo autora : Cizí slova